In de kijker

Scherp uw bedrijfswerking aan met Bouwfin: reacties van deelnemers

Doet Bouwfin bij u een belletje rinkelen ? Halfweg dit VCB-project dat de performantie van uw onderneming helpt te versterken, maken een aantal deelnemers de balans op. Hebt u ook zin in een goed gesprek  over uw strategie, personeel, rapportering, cijfers en juridisch kader? Klik hier.

Deelnemers aan het woord :

  • De moeite waard en aangenaam om van gedachten te wisselen.De aanpak is op maat van de firma en het voldeed aan onze verwachtingen (Algemeen aannemer uit West-Vlaanderen, >50 werknemers)
  • het project is heel vlot verlopen. Ik heb al veel gerealiseerd (isolatiebedrijf uit Oost-Vlaanderen, <5 werknemers)
  • Dankzij Bouwfin heb ik de knoop doorgehakt  en veranderde ik eindelijk van boekhouder.(verwarming en sanitair uit Oost-Vlaanderen, <10 wn)
  • Het Bouwfin-gesprek doet u toch bewuster ondernemen.  Je ziet de opportuniteiten en vervolgens kan je afwegen of je er al dan niet op in gaat. Over subsidies wil ik nog meer info. (schrijnwerker uit het Waasland, <10werknemers)
  • Het gesprek was heel nuttig.  Ik kreeg de tijd om mijn hele verhaal te vertellen. Vervolgens heb ik een volledige reorganisatie doorgevoerd. (complementaire onderneming uit Limburg, 11-20 werknemers)
  • Het was een intensieve maar positieve ervaring - erg  verrassend - Deloitte heeft er veel tijd voor vrijgemaakt.  Je bediscussieert en denkt na over zaken waar je te weinig bij stil staat. (elektriciteitsbedrijf uit West-Vlaanderen, <10 werknemers)
  • Ik kreeg heel wat bruikbare tips. Ik dacht eerst : 'is het dat maar' maar het heeft uiteindelijk veel in gang gezet.  Dingen die ik nooit zou gedaan hebben maar die nu zeer nuttig blijken. (wegenbouwer uit het Waasland, 11-20 werknemers)