Publicaties

Bouwen aan Vlaanderen

Bouwen aan Vlaanderen is een driemaandelijks, luxueus uitgegeven tijdschrift waarin per provincie de meest interessante en toonaangevende nieuwe bouwprojecten in detail worden besproken en waarin ook ander relevant bouwnieuws ruimschoots zijn plaats vindt. Aldus is Bouwen aan Vlaanderen onmisbare vakliteratuur voor elke bouwprofessional die wil weten hoe Vlaanderen op bouwtechnisch en architecturaal vlak reilt en zeilt.

Ook de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB) heeft zijn schouders onder dit magazine gezet. De VCB pakt in elk nummer uit met actueel sectornieuws. De klemtoon ligt daarbij meer op de juridische en sociale aspecten van het bouwgebeuren. Project- en sectornieuws vullen elkaar dus uitstekend aan. Tevens belicht de VCB ook telkens de activiteiten en de werking van de lokale Confederaties Bouw en van de beroepsfederaties.

Als VCB-lid hebt u recht op een gratis abonnement op Bouwen aan Vlaanderen. Geïnteresseerd? Stuur dan een mail met uw contactgegevens naar bouwenaanvlaanderen(at)vcb.be of vul het bestelformulier in.

 
Bouwen aan Vlaanderen