In de kijker

Deel uw ervaringen rond luchtdicht bouwen in een korte enquête

Het project “Luchtdicht bouwen van A tot Z” helpt de bouwsector bij het oplossen van concrete knelpunten omtrent luchtdicht bouwen. Het project valt of staat met de opstelling van een zo gedetailleerd mogelijk overzicht van de moeilijkheden die u in de praktijk belemmeren. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig.

Door een korte enquête in te vullen draagt u uw steentje bij tot het onderzoek en kunnen wij op zoek gaan naar nuttige en efficiënte oplossingen die meteen toepasbaar zijn in de bouwpraktijk.

  • De enquête bestaat uit een tiental zeer eenvoudige multiple choice vragen (1 minuut) en een open vraag naar uw voornaamste problemen met luchtdicht bouwen in de praktijk.
  • Uw antwoord kan van technische aard zijn, maar ook uw economische (bv. kostprijs) en juridische inzichten (bv. aansprakelijkheid) of andere moeilijkheden (bv. beheer, communicatie, …) zijn uitermate nuttig.

Hoe beter wij de knelpunten kennen die u in de dagelijkse praktijk belemmeren, hoe beter wij u de komende twee jaar kunnen helpen om de noodzakelijke transitie naar luchtdichter bouwen vlot te laten verlopen. Alvast van harte bedankt voor uw bijdrage.

Het project ‘Luchtdicht Bouwen van A tot Z’ wordt u aangeboden door Agentschap Ondernemen, Vlaanderen in Actie, WTCB NAV, Vlaamse Confederatie Bouw en andere partners.