Events

Bouw- en vastgoeddag in Warschau op 13 oktober

Met de ondersteuning van de Vlaamse Confederatie Bouw, organiseert de Belgian Business Club (BBC) de 'Construction and real estate day' op 13 oktober 2016 in Warschau in het kader van de Belgische Dagen 2016 in Polen. Polen is de zevende belangrijkste bouwmarkt in Europa geworden. Een aantal vooraanstaande Belgische bedrijven zijn er nu al actief. Op het programma staan bezoeken aan projecten die met Belgische knowhow werden gerealiseerd.

Locatie : de Warsaw Spire, de modernste wolkenkrabber van Polen, ontwikkeld door Ghelamco.   

De CRED is opgedeeld in drie delen:

  1. Voormiddag: bezoek aan een aantal Belgische bouwprojecten in Warschau (projecten van OKRE Development/CFE Poland, Matexi Poland/CFE Poland, BPI Poland/CFE Poland, en Ghelamco)
  2. Namiddag: seminarie over de Poolse bouw- en vastgoedsector (overzicht en trends, innovaties zoals BIM en andere goede praktijken en maatregelen, alsook de ontwikkeling van bouwprojecten met sport-, vrije tijds- en handelsactiviteiten.  
  3. Avond: netwerkevent (Construction and Real Estate Mixer)

Het doel van dit event is om Belgische aannemers, ontwikkelaars, architecten en bouwmaterialenproducenten aan te moedigen om samenwerkingen op te starten met Poolse ondernemers.

Deelnemers kunnen inschrijven voor de volledige dag (drie delen), maar ook voor een apart deel.

Klik op onderstaande keuzes voor het programma.

Er zijn drie verschillende inschrijvingsprijzen: “members”, “non-members” en “others”. Leden van de Confederatie Bouw kunnen inschrijven aan de prijs voor “others”.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de volgende personen: