Events

Jubileum-editie Energiecongres : zet uw bedrijf & product in de verf bij bouwprofessionals

  • 22 maart 2018
  • Lamot, Mechelen

De 10de editie van het Energiecongres zet opnieuw in op voorlopers in Energie-efficiënt, innovatief (ver)bouwen richting comfortabel wonen. Deze jubileum-editie focust op Bouw & Energie : winst voor de klant dankzij bouwschil en technieken !

Innovatieve materialen en technieken die het verschil maken voor de klant staan centraal. Drie aspecten voeren de hoofdtoon: innovatie in residentiële projecten; focus op technieken, meten is weten; en ten slotte de BENOvatie uitdaging tegen 2050. De synergie tussen installaties & bouwmaterialen maken vooruitstrevende en vooral inspirerende bouwprojecten mogelijk die het 10de energiecongres vorm geven. Dit initiatief is een forum voor alle stakeholders in de bouwsector om de toegevoegde waarde van nieuwe materialen en systemen vanuit de eigen invalshoek te benaderen. Van aannemers, installateurs, architecten en studiebureaus tot energiedeskundigen, beleidsmensen en fabrikanten/invoerders van systemen en materialen. Tijdens de netwerkmomenten in het standhoudergedeelte kunnen de deelnemers niet alleen diverse professionals ontmoeten, maar ook diverse bouwmaterialen en -systemen beter leren kennen.

=> Neem alvast een kijkje op de eventwebsite van het 10de Energiecongres

Neem deel aan de minibeurs hetzij als aannemer, fabrikant/verdeler, architect of studiebureau. En zet uw product(en), systemen of dienstverlening in de verf bij om en bij de 250 professionele bezoekers.

Als exposant krijgt u:

  • een uitgelezen forum van voorlopers, hetzij aannemers, ontwerpers/voorschrijvers - toeleveranciers, beleidsmakers en specialisten
  • uitgebreide logovermelding op uitnodiging, post-event mailing, online eventpagina, drukwerk zoals de congresbrochure
  • uw productfiche in de congresbrochure 2018 (Neem alvast een kijkje in de brochure editie 2017)
  • vloeroppervlakte voor opbouw van een ministand (productdisplay 1,5 m breed, 1 m diep)
  • Meerdere netwerkmomenten in de loop van de dag
  • deelnemerslijst van de ingeschrevenen
  • 2 gratis toegang tickets, vanaf een derde collega geldt voor u als standhouder het VCB-ledentarief

Interesse in een partnership met het energiecongres van, en voor de bouwsector? 

 => Contacteer jochen.vercruysse@vcb.be of 02 545 57 35