5 oktober in Maison de la Poste in Brussel
05 okt 2021

Voorstelling visierapport 2021

De Vlaamse Confederatie Bouw organiseert haar Voorstelling visierapport op 5 oktober in Maison de la Poste / Tour & Taxis in Brussel. 

Dit jaar ligt de focus op het Vlaamse relanceplan. Maar het visierapport kijkt verder dan de 2 miljard euro extra bouwinvesteringen tot 2024 die in dit plan zijn opgenomen. Het plan moet tot duurzame groei leiden en dus de aanzet geven tot oplossingen voor de uitdagingen op langere termijn, zoals de toepassing van hernieuwbare energie en collectieve warmte, de impact van de elektromobiliteit op de bouw, de innovatieve uitvoering van overheidsopdrachten, de digitalisering in de bouw, de bestrijding van de droogte en een innovatief vergunningen- en ruimtebeleid. Het visierapport zal eindigen met een opleidings- en tewerkstellingsplan voor de bouw.

>> De voorstelling visierapport wordt dit jaar "hybride" georganiseerd: u kan zowel fysiek als digitaal deelnemen. Wij wijzen er ook graag op dat de inschrijvingen worden opgevolgd volgens de geldende coronamaatregelen.

Schrijf nu in 

Locatie

Video's

Met de steun van: