Events

Lerend Netwerk: LeaRn

Verwacht je aan een interactief lerend netwerk met collega-aannemers die net als jij een aantal extra lean-handvaten kunnen gebruiken. Omneo Management & WTCB geven je concrete tips om je ambities scherp te stellen en het verandertraject binnen je bedrijf verder vorm te geven. 

Programma:

Sessie 1. Weten waar je naar toe wil: waarom het doel belangrijker is dan het middel. Met voorbereiding als sleutel.

Hoe ver staat jouw bedrijf op de lean-maturiteitsladder? Welke ambities en verwachtingen wil jij scherpstellen en hoe kan lean je daar bij helpen? In elk veranderingstraject kom je do’s en don’ts tegen. Wat werkt er voor jou? En wat niet?

Sessie 2. Geraak in de juiste FLOW, ook als het moeilijk is.

Al spelenderwijs nog even de lean-principes opfrissen om dan vooral de overstap te maken naar praktijkvoorbeelden. Zo leer je zelf aan de slag gaan om de principes aan je eigen geformuleerde ambities en verwachtingen te koppelen.

Sessie 3. TEAMing up – haal het beste uit jezelf en je team.

Leer bedrijfseigen verspillingen te zoeken, te signaleren, te prioriteren en aan te pakken. Wat gebeurt er als afspraken niet gevolgd worden? Ervaar zelf hoe constructief communiceren helpt in het creëren van draagvlak.

Sessie 4. Dat het plezant moet zijn.

Hoe kan je van continu verbeteren een gewoonte maken? Er hoe zorg je ervoor dat een verbeteren, continu verbeteren wordt? Ken de kracht van het individu én de kracht van het team. Maar vooral maak het doeltreffend én leuk.

Eventueel bijkomend individueel gesprek

Indien gewenst kan je achteraf een bijkomend individueel gesprek van 2 uur met een van de experten.

Heb je nog vragen?
Contacteer Goele Kerckhofs, goele.kerckhofs@confederatiebouw.be

Praktische info

Vooraf inschrijven is verplicht en kan via deze link.

Plaats opleiding: Bouwcampus - Wetenschapspark 33 - 3590 Diepenbeek

Aantal deelnemers: 15, maximum  2 deelnemers per bedrijf 

Data:  

  • 10/05/2021,19/05/2021, 10/06/2021 08u30 - 11u30
  • 17/06/2021 14u30 - 17u30

Uiterste datum inschrijving: 10/05/2021

vlaiovcb-zonder-nivb.png

topicslogoscreenposrgb.png

Dit lerend netwerk wordt georganiseerd in samenwerking met Agentschap Innoveren & Ondernemen - kortweg VLAIO - hét aanspreekpunt van de Vlaamse overheid voor alle ondernemers in Vlaanderen. VLAIO stimuleert en ondersteunt innovatie en ondernemerschap en draagt bij aan een positief ondernemersklimaat, duurzame economische groei en jobcreatie. Dit gebeurt in samenwerking met tal van partners in een sterk netwerk. Samen voor #sterkondernemen