Events

GRATIS WEBINAR! Slotconferentie Kennisplatform RENOVATIE

Welke inzichten creëerde Kennisplatform Renovatie de afgelopen vier jaren?

Tijdens deze digitale slotconferentie in 3 voormiddagen worden de focusthema's Klanten, Business, Financiering, Industrialisatie en Energie stuk voor stuk geschetst. Elk webinar van max. 2u brengt je het boeiende verhaal van de proeftuinen, hun resultaten en een vooruitblik naar de uitrol. Aan het einde is er kort tijd voor vragen en debat.

Heb je interesse om deel te nemen aan één of meerdere webinars? Het volledige programma en de inschrijvingslink vind je via de onderstaande website: https://pixii.be/agenda/webinar-slotevent-kennisplatform-renovatie.

Vanuit dit project wordt er door de VCB momenteel ook een webplatform ontwikkeld. Dit platform zit nu in de testfase en we hopen het op korte termijn publiek te maken. Doelstelling van het webplatform is om energetische renovatiewerken te koppelen aan een aannemer. Het platform maakt het voor de klant of BENOcoach gemakkelijk om op korte termijn meerdere offertes te vergelijken en dit zonder dat de aannemer al direct hoeft langs te komen. De klant/BENOvatiecoach vult de template in aan de hand van parameters met foto’s en prioriteiten (zoals bv. prijs, gebruik ecologische materialen, reistijd aannemer,…). Aannemers kunnen de database raadplegen, kijken welke mogelijke werken er voorhanden zijn en zodoende een offerte indienen.

Het evenement vindt plaats op 3 voormiddagen: 

22, 23 en 24 juni 2020 / Online
Elke dag van 10:00u tot 12u30

schrijf-je-nu-in1.png

sponsors-kennisplatform.png