Events

Werfbezoek Residentie Sydney te Middelkerke

Op 11 juni bezoeken we een werf van Maarten Dutry, eind vorig jaar nog verkozen als één van de vijf jonge Vlaamse aannemers. Als specialist in duurzaam betonherstel is hij bezig aan een werf op de dijk in Middelkerke. Een uitgelezen kans om een bezoekje te brengen aan deze werf.

Residentie Sydney krijgt er een totale gevelrenovatie met 10.000 dm³ betonherstel, 600 m² nieuwe betonnen balkons, 2300 m² steigers, 1200 m² crepi op isolatie en maar liefst 800 lm balustrade. De renovatiewerkzaamheden startten op 3 september 2019 en de voorziene einddatum is 30 juni 2020.

De Vlaamse Confederatie Bouw nodigt u graag uit voor een werfbezoek aan Residentie Sydney in Middelkerke op donderdag 11 juni aanstaande.
De nadruk van dit werfbezoek ligt op duurzaam betonherstel met voorafgaande toelichtingen door betrokken aannemer Maarten Dutry van Renovatiebedrijf Maarten Dutry, begeleidend architect Christian Delaey van Architectenbureau ABCD, Filip Vanhaeren (extern inspectiebureau CiBo) en Djamald Devos van SIKA.

Onthaal en presentaties gaan door in het ’t Koncept Beach (Zeedijk 274, 8430 Middelkerke), gelegen naast Residentie Sydney in Middelkerke. Hier wordt u na afloop van het werfbezoek ook een 3-gangenlunch aangeboden door de Vlaamse Confederatie Bouw en SIKA

Gelieve de volgende persoonlijke beschermingsmiddelen mee te nemen: fluohesje, helm, veiligheidsschoenen en -bril (deze zijn verplicht voor toegang tot de werf).

Programma:

• 09.30u – 10.00u Onthaal bij ‘t Koncept Beach met koffie/thee/water
• 10.00u – 11.30u Presentaties door begeleidend architect Christian Delaey (architectenbureau ABCD), Filip Vanhaeren (extern inspectiebureau CiBo) en Djamald Devos (SIKA)
• 11.30u Werfbezoek Residentie Sydney met toelichting door aannemer Maarten Dutry van Renovatiebedrijf Maarten Dutry (veiligheidsvoorschriften zijn van toepassing)
• 12.15u 3-gangenlunch in ‘t Koncept Beach

Vergeet zeker niet uw persoonlijke beschermingsmiddelen mee te nemen die verplicht zijn om toegang te verkrijgen tot de werf (fluohesje, helm, veiligheidsschoenen en -bril).

Klik hier om in te schrijven

logo-partners-met-sika.jpg