Events

Nachtelijk werfbezoek Leopold II tunnel

De Leopold II-tunnel is een belangrijke verkeersas van het Brussels Gewest en verbindt de Vlaamse snelwegen met het centrum van de hoofdstad. Dagelijks passeren er op de 4 rijstroken zo’n 60.000 voertuigen. Door zijn verouderde staat drong een grondige renovatie zich op van de ruwbouw, het wegdek, de bekabeling, waterdichting, en ook asbestverwijderingswerken. 

De Vlaamse Confederatie Bouw nodigt u graag uit voor een nachtelijk werfbezoek op 3 december aanstaande. De nadruk zal liggen op duurzaam betonherstel. Plaatsen zijn beperkt. Schrijf dus snel in.

schrijfnuinii.jpg

Wij verwachten u om 21.30 u aan de Werfkeet Basiliek van Jan De Nul, BESIX en DENYS (zie adres en plannetje). Na de presentatie 'Betonrenovatie Leopold II-tunnel' en duiding over ontwerp en uitvoering, vertrekken we richting werf voor een interessant bezoek.

  • Aanwezigheid vanaf het begin van de infosessie om 21:30u is verplicht om te mogen deelnemen aan het werfbezoek dat wordt voorzien omstreeks 22:30u.

    Graag uiterlijk stipt 21:30 aanwezig zijn zodat u het afsluiten en in-en uitrijden van de tunnel bij opstart van de werken niet hindert.

Adres: Werfkeet THV Civil 2020, Basiliek voorplein z/n 1083 Brussel. Op de werf zelf parkeren is niet mogelijk. Parkeer je op openbare parkeergelegenheden in de buurt.

Breng persoonlijke beschermingsmiddelen mee, die zijn verplicht: meer bepaald helm, fluohesje, veiligheidsschoenen en -bril.

plannetjeleopoldiitunnel.jpg

Een initiatief van

partnersleopoldiitunnel.jpg